عجیب ترین تصاویری که سفر در زمان را نشان میدهد
هیپستر مسافر
بحث در مورد مردی که در این عکس با لباسی به ظاهر مدرن دیده میشود هنوز ادامه دارد. این عکس در سال ۱۹۴۱ در مراسم بازگشایی پل ساوت فورک در بریتیش کلمبیا گرفته شد. اگر با دقت نگاه کنید، در سمت راست میتوانید مردی با لباسهای غیرمعمول (لباسهای مدرن) را ببینید. درحالیکه اکثر افراد کلاه به سر داشته و کتوشلوار پوشیدهاند، وی عینک آفتابی و لباس اسپرت بر تن دارد. بسیاری استدلال میکنند که او مسافر زمان بوده است.
مومیایی با کتانی آدیداس
چند سال پیش، مومیاییای توسط باستان شناسان در مغولستان کشف شد. از همان اوایل، عدهای به شباهت کفشهای او به کتانیهای آدیداس اشاره کردند. با بررسی جسد مشخص شد که قدمت آن به حدود ۱۱۰۰ سال پیش باز میگردد.
اکنون محققان مرکز میراث فرهنگی مغولستان بر این باورند که او زنی «معمولی» بوده است و نه یک اشرافزاده. این مومیایی به احتمال زیادی زن خیاط ترک بوده است. در میان وسایل او کیف، آینه، شانه، چاقو و چند چیز دیگر نیز کشف شد. محققان در گفتوگو با Siberian Times گفتند: این احتمال وجود دارد که آثار ضربه موجود روی استخوانهای صورت مومیایی دلیل مرگ او باشد.
تصاویر نشان میدهد که چکمههای چرمی دارای نوارهای قرمز و مشکی و سگکهای فلزی هستند که محققان آن را «بسیار مدرن» توصیف میکنند.
نقاشی ۱۵۰ ساله مسافر زمان
رسیده باشد. تئوری عجیب سفر در زمان به دلیل تابلویی به نام The Expected One شکل گرفت که توسط فردیناند جورج والدمولر در سال ۱۸۶۰ کشیده شد. اثر مذکور در حال حاضر در موزه Neue Pinakothek مونیخ، آلمان، در کنار سایر نقاشیهای آن دوران به نمایش گذاشته میشود، اما نگاههای کنجکاو بینندگان چیز عجیبی در تابلو کشف کرده است: گوشی آیفون.
این نقاشی ۱۵۰ ساله صحنهای از زن جوانی را به تصویر میکشد که غرق در تماشای چیزی در دستان خود است، درحالیکه مرد جوانی به او نگاه میکند و منتظر است تا گلی تقدیمش کند. بسیاری معتقدند وی در حال خواندن کتاب است اما در چشمان انسان مدرن به نظر میرسد این دختر جوان گوشی هوشمند خود را چک میکند.
پیتر راسل، افسر محلی بازنشسته دولت گلاسکو، اولین فردی بود که چنین مسئلهای را در نقاشی والدمولر کشف کرد. وی در این باره میگوید: چیزی که بیشتر نظر مرا به خود جلب کرد این است که چقدر تغییر در تکنولوژی تفسیر نقاشی را تغییر داده و به نوعی کل بافت آن را متحول کرده است.
مسافر زمان در جنگ جهانی دوم
عکسی که صحنهای از مرکز شهر ریکیاویک در سال ۱۹۴۳ را نشان میدهد. جمعیتی از مردم محلی در امتداد پیادهرو در Austurstræti (خیابانی در دهه ۴۰ بود که به میدان تبدیل شد) راه میرفتند. اما چیزی در این تصویر بود که توجه بسیاری را به خود جلب کرد. به نظر میرسد این عکس مردی را نشان میدهد که با تلفن همراه صحبت میکند. برخی معتقدند که مسافران زمان در گذشته از ایسلند دیدن کردهاند.
این عکس در گوشه خیابانهای Lækjargata و Austurstræti گرفته شده است. مسافر مظنون داستان ما در کنار ویترین فروشگاهی دیده میشود. این تصویر، که میتوان آن را یکی از عکسهای تاریخی سفر در زمان دانست، توسط کریستیان هافمن در گروهی فیسبوکی به اشتراک گذاشته شد. اثر مذکور که برای چندین دهه دراختیار خانواده کریستیان بوده، در سال ۱۹۴۳ و در اوج جنگ جهانی دوم ثبت شده است. این مسئله به وضوح نشان میدهد که شهر در آن زمان توسط نیروهای متفقین اشغال شده بود.
بحثهای زیادی در فیسبوک حول این عکس شکل گرفت. ابتدا عدهای میگفتند به نظر میرسد تلفن همراه برای اولین بار در ایسلند اختراع شده است. اما زمانی که بابی مورتنز، یکی از محبوبترین ستارههای پاپ ایسلند، اشاره کرد که این عکس در واقع میتواند یکی از مدارک اثبات سفر در زمان باشد، دید بسیاری به آن تغییر کرد.
زنی در یونان باستان با لپتاپ
چندی پیش تصویری از مجسمهای در فضای مجازی منتشر شد که عدهای معتقد بودند سفر در زمان را نشان میدهد. مجسمهی مذکور زنی را نشان میدهد که گویی در حال استفاده از لپتاپ است. بله درست خواندید، لپتاپ! مجسمهی «نایسکوی قبر زنی بر تخت نشسته با یک متصدی» در موزه جی پل گتی در مالیبو، کالیفرنیا به نمایش گذاشته شده و در ۱۰۰ سال قبل از میلاد بهعنوان نشانگر مراسم خاکسپاری مورد استفاده قرار گرفته است.
این مجسمه که کمی بیش از ۳۷ اینچ ارتفاع دارد، زنی را به تصویر میکشد که روی صندلی تختمانندی نشسته، درحالیکه خدمتکار جوان جعبه نازکی را برای بازرسی او باز کرده است. در ۲۰۱۴، ویدئویی در کانال یوتیوب «Still Speaking Out» ادعا کرد که این شیء میتواند اثبات سفر در زمان باشد.
عدهای براین باوردند که جسم موجود در مجسمه باید جعبهی جواهرات یا چیزی مشابه باشد اما نظریه پردازان توطئه این موضوع را قبول نمیکنند و معتقدند شیای که در دستان فرد سمت چپ دیده میشود در واقع لپتاپ است. حتی حفرههای کناری نیز به عقیدهی این افراد پورتهای USB هستند.
مسافری در جشن جام جهانی
جشن جام جهانی به خودی خود پر از داستان و خاطره است، حال تصور کنید فردی از آینده به آن آمده باشد تا تصویری از صحنهی شادی ثبت کند. اگر به جمع خبرنگاران و عکاسانی که سعی در نزدیک شدن به راموس دارند دقت کنید، ممکن است چیزی را ببینید که کاملاً با آن سازگار نیست. در پایین وسط تصویر، وسیلهای در دستان یکی از افراد دیده میشود که به طرز مشکوکی شبیه تلفنی تاشو است. حتی این شیء نظر بازیکن قهرمان را نیز به خود جلب کرده زیرا مستقیم به آن نگاه میکند. البته امکان دارد وسیلهی موجود در دستان این فرد دوربین باشد.
موجسوار زمان
همانطورکه در یکی دیگر از موارد فهرست گفتیم، گاهی اوقات فردی در جمع وجود دارد که مانند بقیه لباس نمیپوشد و همین مسئله باعث میشود عدهای فکر کنند وی مسافری در زمان است. تصویری که مشاهده میکنید نیز همین داستان را دارد. قدمت این تصویر به بیش از ۱۰۰ سال قبل بازمیگردد و تعدادی کانادایی را نشان میدهد که لباسهای شیک پوشیده و کنار تپه نشستهاند.
در سمت چپ، مرد جوانی با تیشرت و شلوارک با موهای ژولیده نشسته است. او به دلیل غیرمعمول بودن لباسش به سرعت بهعنوان مسافر زمان موج سوار شناخته شد. بعضی حتی میگویند افراد درون عکس از دیدن لباسهایش شگفتزده شدهاند و حتی زنی در سمت راست تصویر به او اشاره میکند.
تندیس فضانورد باستانی
در سالامانکا Salamanca کلیسایی با چندین تندیس وجود داشته که بر اضلاع مختلفش کنده کاری شده اند. یکی از این تندیس ها شبیه به فضانوردان امروزی به نظر می رسد. اگر قدمت این کلیسا و ساختش را در نظر بگیریم، بسیاری از افراد اینگونه نتیجه گیری می کنند که این تصویر اثبات این حقیقت است که مسافران زمان از آینده به آن سال خاص سفر کردند.
نظر شما درباره سفر در زمان چیست؟ آیا به نظرتان چنین چیزی ممکن است؟ در بخش کامنتها نظرات خود را با ما در میان بگذارید.