بیماریها میتوانند ریشهای در انرژی درونی ما داشته باشند و علل عاطفی و ذهنی در بروز آنها نقش مهمی ایفا میکنند. تفکرات منفی و شدت عواطف منفی میتوانند به کالبد فیزیکی سرایت کرده و منجر به انواع بیماریها و دردها شوند.
دکتر استاروین، متخصص علوم ماوراءالطبیعه، معتقد است که در بسیاری از موارد، سرطانها و مشکلات حاد جسمانی که دلیل فیزیکی مشخصی ندارند، در اطراف چاکراهای مسدود شده بدن ایجاد میشوند.
ارتباط سرطان و چاکراها چیست؟
تا سالها ارتباط بین عوامل عاطفی و سرطان ناشناخته بود ولی امروزه ارتباط بین این دو در مقاله های مختلف به اثبات رسیده. استرس و اضطراب با کاهش سیستم ایمنی بدن، کشتن سلول های T و کاهش ترمیم DNA می تواند زمینه بروز افزایش سرطان را افزایش دهد.
طبق عقیده دکتر همر، عواطف هضم نشده می تواند احتمال بروز سرطان رو بیشتر کند و به همین خاطر درمانهای روحی و عاطفی و حتی انجام مدیتیشن می تواند به مداوای سرطان کمک کند.
طبق عقیده او بدون روش های درمانی و با رفع ریشه شوک های عاطفی و ترسها می توان سیستم شفادهنده خود بیمار را فعال کرد تا بتواند با سرطان بجنگد.
بسیاری از عواطف ما تحت کنترل چاکرا های ما هستند و بنابراین با تحریک و پاکسازی انرژی های مضر عاطفی از آنها می توان به بهبود روند درمان سرطان کمک کردو این کار در سراسر دنیا توسط روش های انرژی درمانی و مراقبه صورت می گیرد.
طبق تجربه محققانی که در این زمینه فعالیت می کنند نسبت به محلی که سرطان در آن دیده می شود می توان آن را به یک چاکرای به خصوص ارتباط داد که البته ۱۰۰% نمی تواند دقیق باشد و باید عوامل دیگر هم در کنار آن بررسی شوند:
رابطه سرطان و هر کدام از چاکراها
سرطان تیروئید: مشکل در چاکرای گلو. (عامل عاطفی: عدم ابراز تمایل درونی و گفتگوهای درونی)
سرطان شش: مشکل در چاکرای قلب و گلو (عامل عاطفی: ترس از مردن یا خفگی)
سرطان لنفی: مشکل در چاکرای دو و سه (عامل عاطفی: از دست دادن حس ارزش درونی و ترس گسترده)
سرطان سینه: مشکل در چاکرای قلب (عامل عاطفی: احساس جدایی، تضادها و مشکلات تربیتی)
سرطان معده: مشکل در چاکرای سوم (عامل عاطفی: خشم فروخورده شده، منفی بافی بیش از حد)
سرطان پانکراس: مشکل در چاکرای سوم و چهارم (عامل عاطفی: استرس و مشکلات خانوادگی)
سرطان کبد: مشکل در چاکرای سوم (عامل عاطفی: ترس از گرسنگی شدید، خشم و ناامیدی طولانی)
سرطان کولون: مشکل در چاکرای اول تا سوم (عامل عاطفی: تضادهای عاطفی و عدم سازگاری ها)
سرطان رحم: مشکل در چاکرای دوم (عامل عاطفی: تضادهای جنسی و سوءاستفاده ها)
سرطان استخوان: مشکل در چاکرای اول و دوم (عامل عاطفی: احساس حقارت، عدم احساس ارزش درونی، مشکل در تصمیم گیری و اختیار)
سرطان پوست: به هر کدام از چاکراها می تواند مربوط باشد (عامل عاطفی: حس مورد خشم بودن، احساس طرد شدگی و عدم انسجام عاطفی)
نتیجه:
همه افراد ممکن است از احساسات ظاهری خود باخبر باشند ولی ریشه آن را نشناسند. شناسایی عواطف سرکوب شده می تواند برای آنها نجات بخش باشد. برای مبتلایان به سرطان، ترکیب طب سوزنی در محل چاکرای مربوطه و استفاده از نوردرمانی می تواند روش مکمل خوبی در کنار معالجه پزشکان باشد.